Søk
  • bjornsjoflot3

Det begynner å dra seg til!

Det nærmer seg den årlige kirkekonserten i Byåsen kirke med Elvis gospel og inspirational songs. Det blir en del andre låter samt en del som har vært med tidligere. Trondheim Politikor blir også med iår. Nytt av året er at det blir en konsert i Kolstad kirke uka etter. Det blir litt annet repertoar men ikke store forandringer.

Dette betyr mye øving og forberedelser, slik at studioarbeid blir nedprioritert litt i forhold til vanlig men dersom noen trenger backingtracks eller lignende skal jeg nok klare å klemme det inn likevel.

9 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Ferietid

Nå er det endelig ferietid! Uke 29 begynner som vanlig Moldejazz og jeg ser fram til å få med meg mye mye musikk som jeg ikke vanligvis har mulighet til å høre live. Jeg skal ihvertfall på konsert med

©2019 by Bjørn Sjøflot Musikk. Proudly created with Wix.com